Loading...

O Nama

"Center for Dental Implantology and Cosmetic Dentistry" je najsavremeniji centar dentalne medicine u ovom delu Crne Gore.

"Center for Dental Implantology and Cosmetic Dentistry" je najsavremeniji centar dentalne medicine u ovom delu Crne Gore. Posvećeni smo pružanju najvišeg standarda u uslugama i materijalu koji nudimo. Bilo da je u pitanju implant, krunica ili totalni "smile make over", garantujemo Vam neprevaziđenu uslugu. Cene u našoj klinici su samo delić cena na italijanskom i ruskom tržištu. Ako putujete u inostranstvo zbog dentalnog tretmana i tražite iskusnu kliniku u Crnoj Gori, licencirane eksperte i evropske predavače iz oblasti dentalne implantologije, ortodoncije i estetske stomatologije, na pravom ste mestu!

Naša klinika je osnovana 2004. god u hotelu "Maestral" u Pržnu kao prva klinika u Crnoj Gori koja je centar dentalne implantologije i estetske stomatologije."Center for Dental Implantology and Cosmetic Dentistry" je počela da radi iste godine kada je u Evropi rođena ideja o dentalnom turizmu. Imamo reputaciju pružaoca visoko kvalitetnih usluga koju svakodnevno opravdavamo. Nudimo iste garancije kao bilo koji ozbiljan dentalni centar u Evropi! Poštenu uslugu bez trikova!

Zašto odabrati nas:

- Visok kavalitet usluge 
- Najkvalitetniji materijali 
- Garancija na izvršene radove 
- Konstantno praćenje svetskih trendova u stomatologiji 
- Značejno niže cene ( za identični rad i kvalitet ) u odnosu na najpoznatije evropske stomatološke centre 

Kvalitet koji važi u celom svetu! 
Pregled sa predračunom, konsultacije i savet su besplatni!
Sve usluge se mogu platiti gotovinom, preko računa i karticom! 

`

Nase ordinacije

LIDERI DENTAL TURIZMA U CRNOJ GORI

Naša priznanja govore o nama

Zakažite vašu posjetu već danas!

+382 067 211 777 Kontaktirajte nas

Naši partneri